Open toernooi Junioren-Senioren en bericht uit Bulgarije

Komende vrijdag is er weer een open toernooi voor Junioren en Senioren.
Ook ons oud-lid Ronald Koornneef zal van de partij zijn. In zijn mail bericht blijkt dat hij zijn belangstelling voor het schaken nog niet verloren heeft:

Een hele goedendag schaakliefhebbers.

Met veel plezier heb ik de afgelopen maanden de verslagen gelezen van hoe de teams het doen. Met spanning las ik het nipte verlies van Zutphen 1 tegen Zwolle.... Via mijn broer had ik dit feit al vernomen (een collega van hem speelt bij Zwolle 1, ene bart....). Volgende jaar beter!!
Hier in Bulgarije is het nog steeds super. Woon nu een half jaar samen en hebben goede plannen voor de toekomst. Zelfs heb ik me hier ingeschreven voor een redelijk prestigieus schaaktoernooi. zwitsers blitz (5 min per partij en 3 sec per zet). Na doorlezen van de site en de inschrijflijst blijkt wel dat 50% een elo rating van 2350 of hoger heeft.... SLIK.... Maar ja goed dat er 3 groepen zijn (ben in de groep tot 1800 geplaatst, dus er blijven kansen).
Ook staat er een vakantie naar Nederland op de kalender. Van 24 april tot en met 10 mei. Natuurlijk kom ik ook even op de club langs voor een babbeltje, borreltje en een potje schaak!!! Dit zal vrijdag 26 april zijn!
Iedereen veel schaakplezier en voor de mensen die vrijdag 26 april komen.... Tot snel :)

Ronald Koornneef

You have no rights to post comments

We hebben 65 gasten en geen leden online