Het is elke keer een genot om te zien hoe geconcentreerd de kinderen bezig zijn, dus geef één of meerdere teams op.

De kampioen en de nummers 2 en 3 mogen daarna meedoen aan de halve finales van de Oostelijke Schaakbond, welke gehouden wordt op zaterdag 21 maart 2020.

Doen er meer dan 10 teams mee dan mag de nummer 2 ook deelnemen aan de halve finale. 20 teams of meer dan nog een team extra.

Aanmelden
U kunt zich nu al opgeven door bijgaand aanmeldingsformulier (pdf) ingevuld uiterlijk 1 februari 2020 terug te sturen aan Gerrit Ruegebrink, Kloetschup 50, 7232 CM  Warnsveld. Opgave per e-mail kan ook, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Datum
zaterdag 15 februari 2020

Locatie
Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106, 7204 MN Zutphen

Aanvang
13.00 uur;  einde omstreeks 17.00 uur.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team.

Grootte team
Een team bestaat uit 4 spelers en 1 of 2 wisselspelers.

Speeltempo
Het speeltempo bedraagt 12½ minuut per persoon per partij, dus voor de gehele partij 25 minuten.
Er wordt gespeeld met klokken. Verdere informatie ontvangt u ongeveer 10 dagen voor het kampioenschap.

Schaakles door schaakvereniging
• Het is mogelijk om ter voorbereiding op het kampioenschap zonder kosten les te volgen en te oefenen bij de jeugdafdeling van het Schaakgenootschap Zutphen. Dit vindt wekelijks plaats in Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 in Zutphen, op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Meer informatie hierover bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• Verder is het mogelijk dat er één of meerdere lessen op uw school verzorgd worden. Ook hiervoor informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen
Hebt u nog vragen dan kunt u mij altijd bellen, telefoon (0575) 52 77 57 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw opgave zie ik met belangstelling tegemoet en tot ziens op zaterdag 15 februari 2020.

We hebben 161 gasten en geen leden online