Weer verlies voor Zutphen 2

Het 2e heeft ook zijn laatste wedstrijd verloren tegen De Toren 4 uit Arnhem. De Toren is 2e geworden, wij 3e. Promotie zit er dus niet in. Toch een uitstekend resultaat gezien onze rating.

Prima overwinning Zutphen 2

Het 2e heeft ook zijn 5e wedstrijd overtuigend gewonnen. Het werd een 5½ - 2½ overwinning tegen Rokade 3 uit Lichtenvoorde.

Weer winst voor Zutphen 2

Het 2e heeft ook zijn 4e wedstrijd gewonnen met 5-3 tegen het 2e van Velp. 3 wedstrijden zijn op verzoek van Velp vooruit gespeeld op 9 januari.

Jos wint tegen ASV 7

Ons tweede speelt boven verwachting goed. Gerrit moet steeds moeite doen een compleet team op de been te brengen, maar hij weet steeds invallers te vinden die het briljant doen.

Geflatteerde uitslag Zutphen 2

Het 2e heeft zijn 3e wedstrijd overtuigend doch geflatteerd gewonnen met 5½ - 2½ tegen ASV 7. Het was een zeer spannende wedstrijd. René, Harry en Wim waren verhinderd. Zij zijn vervangen door Mark van den Berg, Frank Posthuma en Jacques Ferfers. Prima vervangers. Zij behaalden 2½ punt.

Gelijkspel voor Zutphen 2

Het 2e heeft zijn 2e wedstrijd gelijk gespeeld tegen VDS 2. Het was een zeer spannende wedstrijd. René, Harry en Wim waren verhinderd. Zij zijn vervangen door Frank, Peter en Jacques. Zij weerden zich goed en behaalden 2½ punt.

Prima start Zutphen 2

Het 2e is uitstekend van start gegaan. Tegen Theothorne 1 werd een ruime overwinning behaald van 5½ - 2½. Ons team was ten opzichte van vorig jaar behoorlijk gewijzigd. 4 spelers zijn overgegaan naar het 1e. Dit bleek echter geen verzwakking, in tegendeel. Vorig jaar wonnen we met 5 – 3, nu dus met 5½ - 2½. Niemand heeft verloren.

We hebben 18 gasten en geen leden online