Zutphen 2 ook in slotronde op dreef met mooie tweede plaats als resultaat

ASV 7 - SG Zutphen 2   3.5 - 4.5 (uitslagen)

ASV zou ons  in theorie nog kunnen inhalen in de slotavond van 2D bij hen in eigen huis. Maar als we zelf winnen of gelijkspelen is de 2e plaats voor ons.

Zutphen 2 speelt gelijk, met dank aan Gerrit "Hero" Ruegebrink

Zutphen 2 - Zevenaar 2  4-4 (uitslagen)
Op deze maandag treden we ontspannen aan tegen Zevenaar: na de thriller tegen Velp 1 in de vorige ronde staat er geen kampioenschap meer op het spel. Willem Oving is verhinderd en Wim van Meeteren valt niet voor het eerst in.

Zutphen 2 na heroïsche strijd geklopt

Velp 1 - SG Zutphen 2  4.5 - 3.5 (uitslagen)
Vandaag, 19 februari 2016,  is het in ronde 5 van de competitie in 2D de match van het jaar: koploper Velp 1, de huizenhoge titelfavoriet, ontvangt ons 2e, dat nog maar 1 wedstrijdpunt heeft moeten afstaan. 

Degelijk Zutphen 2 weer naar overwinning!

SMB 2 - Zutphen 2   3 1/2  - 4 1/2 (uitslagen)
Op deze druilerige januaridinsdag loop ik vanaf station Nijmegen dromerig richting de Thijmstraat, om er tot mijn schrik achter te komen dat ik uitkom voor het café waarin UVS schaakt...

Zutphen 2 maakt klus maar half af

Zutphen 2 - Rokade 2

De borden 1 t/m 3 zijn vorige week al vooruit gespeeld en zoals we hebben kunnen lezen belooft de tussenstand van 2.5 - 0.5 een mooie avond. Om het geheel te kunnen volgen verzoek ik Olav om mij bij oneven aantal intern niet in te delen en zo gebeurt het ook.

Zutphen 2 neemt bij vooruitspelen flinke voorsprong op topborden

Zutphen 2 - Rokade 2 - tussenstand 2.5 - 0.5

Op verzoek van Rokade worden vandaag maar liefst 3 borden vooruit gespeeld; waarschijnlijk komt Sinterklaas in Lichtenvoorde een paar dagen later langs om wat resterende cadeautjes en chocolade schaakstukken uit te delen.

SG Zutphen 2 wint zeer overtuigend in Nijmegen

UVS 5 - Zutphen 2    1-7
Na de nipte zege op Theothorne in de eerste ronde staat nu een op papier met minder ELO's gezegende tegenstander op het programma. Dat dit soms weinig zegt bewijst een match uit de eerste ronde in onze poule, waarin ratingfavoriet ASV 7 genadeloos geklopt werd met 7-1...

Zutphen 2 wint op karakter!

Zutphen 2 - Theothorne 1    4.5 - 3.5 (uitslagen)

De eerste wedstrijd van dit seizoen vindt thuis plaats in een heerlijk gevulde speelzaal, waarin ook het derde en kersverse vierde team optreden. Nadat Gerrit de gasten uit Dieren met een kleine maar smaakvolle speech heeft verwelkomd, zetten de spelers zich achter de borden. Thee en koffie komen snel daarna van alle kanten en dus is het tijd voor mijn eerste ronde langs de borden om te trachten de openingen te benoemen.

We hebben 18 gasten en geen leden online