Zutphen 2 strijdbaar ten onder

De derde wedstrijd van het 2e is helaas verloren gegaan tegen ASV 6. Geen schande, want op rating zijn zij de sterkste in onze groep. (uitslagen)
3 spelers waren helaas verhinderd en 2 invallers waren maar beschikbaar, dus we begonnen al met een achterstand. Bord 2 hadden we niet bezet. Bord 1 en 3 hadden zo dus wit. 2 spelers, Jacques en Jan Eefting, hebben zich opgeofferd om op bord 1 en 3 te spelen. Het moest dus komen van de borden 4 t/m 8.

Jan moest als eerste zijn punt inleveren. Tegenstander was duidelijk te sterk. Jacques daarentegen heeft het heel lang volgehouden en heeft goed gespeeld, maar helaas toch verloren. Wouter zag een mat of dame verlies over het hoofd. Jos kon het ook niet bolwerken en ikzelf (Gerrit) zag een remise variant over het hoofd in tijdnood, dat wel. Nu werd het zelfs verlies. Wim van Meeteren speelde het verdienstelijk naar remise. Olav tenslotte kreeg een enorme aanval te verwerken, maar Olav verdedigde zich goed en remise was het hoogst haalbaar. 7-1 verlies dus. Volgende wedstrijd beter zullen we maar zeggen.

Gerrit

 

You have no rights to post comments

We hebben 83 gasten en geen leden online