Zutphen 1 mist titel op een haartje...

Bizarre slotronde in Ede
SG Zutphen 1 -  ZZS 1   4-4
Hoe zwaar valt het me te moeten berichten over wat er in de slotronde in de goed verzorgde zaal Rehoboth in Ede  is gebeurd...

Zutphen wint van Meppel 2

Met 3 invallers reden wij naar het verre Meppel. Net op tijd arriveerden wij in het knusse café Oasis.Via een labyrint van trappen kwamen wij op de bestemming aan.

Zutphen 1 voor 4e keer op rij gelijk...

Vandaag staat er een thuiswedstrijd op het programma, dan is het altijd mooi en veilig weer (Zie verslag 4e ronde). Toch zijn de gasten uit Ermelo een beetje aan de late kant in ons centrum Waterkracht. Alexandr Sahakian ontbreekt helaas, net als Olav Wilgenhof (Een gemis voor het verslag!).

Zutphen 1 brengt wedstrijdpunt met enige moeite terug naar huis...

Het is donderdag 12 januari als we met een schijnbaar zorgeloos graadje of 5 boven nul op de stoep staan voor de zaal in Ede met de illustere Bijbelse naam Rehoboth. Wat is dat eigenlijk en wat betekent het voor deze avond? 

Zutphen 1 na spannende match weer gelijk

En het Wilgenhof-Waterkrachtgambiet wordt gepresenteerd!

Zutphen 1 -  ZSG 2  4 - 4

Het eerste verliest eerste wedstrijdpunt door Trump

Schaakstad 3 - SG Zutphen 1  4-4
Vandaag spelen we in Apeldoorn, maar op de heenweg gaat het helemaal niet over schaken. Want in de USA is de heer Donald Trump na een lange nacht met uitslagen gekozen tot president en wat deze niet geheel onomstreden zakenman  voor de toekomst van het verdeelde land en de hele wereld zal gaan betekenen staat nog in de sterren geschreven.

Monsterscore tegen Wageningen

Ons eerste  team moet het deze competitie spelen zonder Mark en Gert-Jan, die speelt dit seizoen bij zijn oude club Messemaker. Daar staat tegenover dat Willem en Eric weer van de partij zijn. Kees doet het dit seizoen rustig aan en speelt mee als invaller.

We hebben 131 gasten en geen leden online