Zutphen gedegradeerd in KNSB competitie

Nadat ik Nathan in het centrum van Zutphen had opgevist, vertrokken wij naar een sjieke locatie. Om onbekende reden had ZZS! een plek gereserveerd op eerste verdieping van het restaurant  van de “Golftuin”. Om niet te degraderen moesten wij minimaat gelijk spelen. Voordat de wedstrijd begon, stelde ik als grap voor om als uitslag maar meteen 4-4 te noteren. Beide teams zouden dan immers niet kunnen degraderen!

Nipt verlies tegen Apeldoorn 4

In de voorlaatste ronde van de KNSB competitie hebben we nipt verloren van Apeldoorn 4. Ik was er zelf niet bij. Het onderstaande verslag is dan ook gebaseerd op de ontvangen partijen.

Zutphen verliest van O&O

Met 7 man togen wij naar het verre Amersfoort. Eric was om persoonlijke redenen plots verhinderd. Omdat het 2e team ook speelde, was een invaller niet meer voorhanden. Het weer beloofde niets goeds. Er werden sneeuwbuien verwacht en ik kreeg een déjà vu gevoel van de sneeuwtocht in de nacht van 17 jan 2017 (zie: verslag ). Het viel mee en we kwamen op tijd ter plekke. Na een rommelig begin, de jeugd was nog niet klaar, konden we wat verlaat beginnen. 

Zutphen lijdt gevoelige nederlaag

Met goede moed togen wij naar Amersfoort. De teams leken qua sterkte aan elkaar gewaagd, zodat een spannende match te verwachten viel. Rob en ik kozen de trein. Achteraf misschien niet zo’n goed plan. Door onwennigheid ging het in- en uit checken bij ons de mist in. 

Onverwacht verlies Zutphen

Vlak voor de aanvang van de teamwedstrijd tegen het tweede SOS team van Pallas, kwam de ziek melding van Martijn. Gelukkig werd Frank bereid gevonden om de open gevallen plaats op te vullen. De verwachting was dat we met Frank erbij een goede kans hadden op een positief resultaat. Het pakte echter anders uit.

Ruime overwinning tegen ZSG 2

Via een binnendoor weg naar Zwolle begaven we ons slingerend langs de IJssel voor een treffen tegen het 2e KNSB team van ZSG. Aangekomen in “De Terp” werden teams ingevoerd en via een groot beeldscherm weergegeven. 

Mark speelt meester-partij in verloren match tegen Hoogland

Vandaag kwamen onze bezoekers uit Hoogland, een ingesloten dorp ten noorden van Amersfoort, wat verlaat aan door perikelen op de A1. Het begin van de match begon voorspoedig voor ons. 

We hebben 64 gasten en geen leden online